Бурните събития в Левски продължават вече няколко дни. След като

...
Бурните събития в Левски продължават вече няколко дни. След като
Коментари Харесай

В Румъния обърнаха внимание на интересния щаб, който ще води Левски

Бурните събития в Левски не престават към този момент няколко дни. След като в събота стана ясно, че старши треньорът Станимир Стоилов освобождава поста си, имаше известно блуждаене към избора на нов ментор. В последна сметка бе решено треньорът на дубъла Елин Топузаков да води „ сините “ в дербито с ЦСКА на 17 април.

Материал на румънско издание обърна внимание на ексцентричния щаб, който ще поддържа Топузаков в начинанието. Както е известно, двама академични преподаватели ще са помощници на някогашния бранител – Георги Гутев и Данаил Иванов, треньор на вратарите остава Божидар Митрев (играл в Румъния).

Ето какво пишат от румънското издание „ Sport.ro ”:

Бившият национал Елин Топузаков краткотрайно ще извършва длъжността треньор на Левски. Той ще работи дружно с двама млади академични преподаватели - Данаил Иванов и Григор Гутев.

Ако Иванов е играл футбол, в това число в юношите на Левски, то Гутев е експерт по лека атлетика. Вратарите ще бъдат тренирани от същия човек, който бе и в щаба на някогашния треньор Станимир Стоилов. Това е тогавашният национал Божидар Митрев, който към края на кариерата си игра в Румъния - във Волунтари, сред 2019 и 2020 година

За Левски следва огромното дерби с водача ЦСКА в шампионата, незабавно след Великден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР