Бурни реакции в подкрепа на вече бившия депутат от БСП

...
Бурни реакции в подкрепа на вече бившия депутат от БСП
Коментари Харесай

Фейсбук брани Явор Божанков: Мъж с топки, да му мисли Корнелия!

Бурни реакции в поддръжка на към този момент някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Явор Божанков заваляха в мрежата минути, откакто той бе изключен от парламентарната група. Решението на левицата пристигна след острото изявление на горнооряховеца от трибуната на Народното събрание, в което той разгласи Русия за ”агресор ”, уточни, че Украйна ще завоюва войната.

" Питах през вчерашния ден Явор Божанков, дали би напуснал групата на Българска социалистическа партия, откакто не е склонен с измененията в изборния кодекс, които бсп предложи, а герб и дпс поддържаха. Каза, че не седи на дневен ред такова решение. Но пък в този момент разбирам, че бсп го е изхвърлила от редиците на парламентарната група, поради изявлението му за Украйна. Чудя се дали е сюрпризиран или това е издирван резултат ", написа журналистката Миролюба Бенатова. 

" Тази заран приказвах с Явор Божанков по тематиките, касаещи днешния спор. Явор е извънреден човек с правила, на които малко на брой единствено могат да устоят и отстоят! В Явор ми беше вярата, че там вътре в Българска социалистическа партия въпреки всичко нещо е покълнало и то какво. Днес Явор беше изключен от ПГ на Българска социалистическа партия тъй като имаше смелостта да отбрани достолепието и бъдещето на страната ни, изправяйки се против лъжите и операциите на Кремъл. Явор ще продължи да бъде в политиката, безусловно съм сигурна в това! Да му мислят Българска социалистическа партия. Или да бяха ", твърди Кремена Кунева от Демократична България. 

" Явор Божанков, отлично и поздравления както за позицията, по този начин и за изключването! Не ти беше там мястото и без друго ", написа пиарката Весислава Танчева.

" В тежки съдбносни моменти най-добре се схваща кой кой е!! Когато имаш смелостта да си кажеш мнението и защитиш името, значи си в действителност заслужен да представляваш и защитаваш и гласоподавателите си в Наредното заседание! Всички останали са просто... безлична прахуляк в историята. Респект за Явор Божанков! ", прибавя Александър Дунчев от Политическа партия.

И още:
 
" Явор Божанков е бил изключен от ПГ на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова работи таман по сталински: “Има човек — има проблем, няма човек — няма проблем. ”

" Цивилизованият свят има цялостен един представител в Българска социалистическа партия! Каскет ти смъквам, Явор Божанков!

" Без т’ва не му беше там мястото… Респект за един мъж с топки - Явор Божанков! "

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР