Бургазлия измисли нов подход за привличане на туристи в квартирата

...
Бургазлия измисли нов подход за привличане на туристи в квартирата
Коментари Харесай

Бургазлия изуми всички с раздрънканата си "Лада"

Бургазлия измисли нов метод за привличане на туристи в квартирата си, която отдава чартърен на 50 метра от плажа. Вместо уморително да държи табелка в ръце под жаркото слънце край автобусните или ж.п. гарите, той трансформира остарялата си " Лада " в преносимо квартирно бюро, написа flagman.bg. Нашенецът облепи соцвозилото с табели, на които усърдно е написал, че предлага квартира, като акцентира, че тя е оборудвана с всички екстри – кабелна телевизия, интернет, климатик, кухненски ъгъл. Надписите, предлагащи тази подробна информация, са върху картон от кашон или върху измачкани бели листи, изписани с разкривени букви и допълват имиджа, който се внушава от раздрънкания автомобил.



Иначе притежателят X беше избрал да паркира колата на стратегическо място – пред оживено заведение в бургаския ж.к. „ Лазур”, откъдето минава потокът от хора към плажа.



„ Явно мина модата на обявите за квартири по вестниците и облепените дървета”, разясниха с усмивка минувачи. Чужденци пък с изненада гледаха странната облепена кола и се снимаха гордо до нея за спомен от ваканцията си в България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР