Бургазлия е станал свидетел на изключителна небрежност от страна на

...
Бургазлия е станал свидетел на изключителна небрежност от страна на
Коментари Харесай

Огромен гаф на НЕГ Гьоте – Бургас! Личните данни на стотици – на улицата и без надзор!

Бургазлия е станал очевидец на изключителна немарливост от страна на управлението на НЕГ " Гьоте " – Бургас. От елитната гимназия са изхвърлили на улицата купища учебни дневници, а информацията в тях – имена, адреси, ЕГН, включително и за хронични болести на някогашните възпитаници, е налична до безусловно всеки. 

" Искам да подам сигнал за неправда, която забелязах през днешния ден /28.06.2022г./ в жк. " Зорница " до един от пунктовете за преработване на боклуци. Както можете да видите на фотографията, на улицата до самия пункт бяха оставени няколко кашона с десетки дневници от НЕГ " Гьоте ". Тези, които аз видях, бяха от образователните години 2012/2013 и 2013/2014. Това са същински дневници, цялостни с подробна информация по отношение на учениците - имена, ЕГН, оценки, в някои даже може да има и записани хронични болести, адреси, телефони на родителите и какво ли още не. Та обикновено ли е тази информация да седи изоставена на улицата, където всеки един неприятел може да се добере до нея? ", гласи сигналът до Burgas24.bg .

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected], на телефони 0886 49 49 24, 0700 450 24 или на фейсбук страницата ни. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило усещане в нашия град и считате, че би трябвало да бъде отразено!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР