Бургаската полиция залови седем нелегални мигранти след преследване късно снощи.

...
Бургаската полиция залови седем нелегални мигранти след преследване късно снощи.
Коментари Харесай

Полицията в Бургас залови седем нелегални мигранти след преследване с 200 км/час

Бургаската полиция залови седем незаконни мигранти след гонене късно нощес. Бежанците са били открити в лек автомобил.

До залавянето се стигнало, откакто автомобилът с мигрантите ускорил, преминавайки около полицейски патрул, в региона на Средец. Това усъмнило униформените и тръгнали след него, подавайки звуков и светлинен сигнал, с цел да спре, осведоми Българска национална телевизия.

Вместо да се подчини обаче, автомобилът ускорил още повече и развил скорост към 200 км/ч, което заплашило другите участници в придвижването.

Органите на реда съумели да спрат автомобила на надлеза " Владимир Павлов ", малко преди да навлезе в центъра на Бургас. Там били открити седемте мъже, самоопределящи се за афганистанци.

Задържан е и водачът – грузински жител. Използваната от него кола е с български номера, взета чартърен. Спрян е и още един автомобил, също ръководен от грузински жители, който е задържан. Втората кола е била празна, само че проверяващите се съмняват, че и в нея са били транспортирани мигранти, които са били свалени по-рано.

На този стадий от Министерство на вътрешните работи не дават публична информация. Мигрантите и двамата водачи са отведени за разпит.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР