Бургас. За разлика от други музикални събития, където снимането е

...
Бургас. За разлика от други музикални събития, където снимането е
Коментари Харесай

Бургас: Заснети от публиката кадри от китарния фестивал Burgas Jam ще бъдат включени в специално музикално видео

Бургас. За разлика от други музикални събития, където снимането е неразрешено или следено, китарният фестивал Burgas Jam е свободна територия за запалянковците зад обектива. Това оповестиха от пресцентъра на на Община Бургас. До първото издание на Burgas Jam остават броени дни - 3 септември, 19.00 часа, до Морска гара. Допълнителна информация и любопитни детайлности ще бъдат оповестени на страницата на фестивала в обществената мрежа: https://www.facebook.com/burgas.jam/. Ако посетителите създадат фрагменти с добре снимащ телефон или видеокамера по време на събитието, или на финалното осъществяване, когато над 50 китаристи ще излязат дружно на сцената, те ще станат съавтори на Големия клип на Burgas Jam.
След асортимент, най-хубавите фрагменти ще бъдат включени в особено музикално видео - пъстро и прочувствено, което да ни връща когато и да е към фестивала. Разбира се, за операторите ще има приятни изненади и награди.
" Нямаме подозрение, че прелестните музиканти и постоянно атрактивната бургаска аудитория ще ви вдъхновят за чудесни фрагменти. След фестивала изпращайте своите видеа на [email protected] ", показват още от Общината.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР