Бургас. В Бургас бяха представени 73 патрулни полицейски автомобила с

...
Бургас. В Бургас бяха представени 73 патрулни полицейски автомобила с
Коментари Харесай

Бургас: Бяха представени 73 патрулни автомобила с повишена проходимост, осигурени по механизма за спешна помощ по фонд „Убежище, миграция и интеграция“ и фонд „Вътрешна сигурност“

Бургас. В Бургас бяха показани 73 патрулни полицейски автомобила с нараснала проходимост, обезпечени по механизма за незабавна помощ по фонд „ Убежище, миграция и интеграция “ и фонд „ Вътрешна сигурност “ и в частност - по рамковото съглашение „ Подкрепа за справяне с миграционни напън по българските външни държавни граници, съобщи Радио „ Фокус “-Бургас .
„ За цяла България са предоставени общо 350 патрулни автомобила, от които за Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР)-Бургас са разпределени 53, а за Зонално жандармерийско ръководство – Бургас – 20 “м заяви Цветелина Рандева, представител на ОДМВР-Бургас. По думите й колите са оборудвани със система за автоматизирано различаване на регистрационни номера, която разпознава и съпоставя резултати със лист от търсени номера. „ Във всеки от патрулиращите коли се намира таблет, мобилен термопринтер, механично устройство за наложително прекъсване на транспортни средства и комплект за обезопасяване на местопроизшествия “, сподели още Рандева.
Гости на тържествената гала бяха кметът на Бургас Димитър Николов, регионалният шеф Вълчо Чолаков, зам.-кметът по финансите Красимир Стойчев, заместител апелативния прокурор Йовита Григорова и административният началник на Бургаската окръжна прокуратура Георги Чинев. Церемония по освещаване на колите бе осъществена от отец Севастиян Йорданов, архиерейски наместник на Бургаската духовна околия.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР