Бургас. Танцовото състезание Express Yourself ще се проведе в града

...
Бургас. Танцовото състезание Express Yourself ще се проведе в града
Коментари Харесай

Бургас: Танцовото състезание Express Yourself ще се проведе в града на 12 август

Бургас. Танцовото съревнование " Express Yourself " ще се организира в града на 12 август. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Инициативата се организира за пети път, като новото тази година е, че то ще се организира на площад " Тройката " от 18.00 часа. Направленията в това издание са два: брейк и фристайл батъли:
- 1vs1 Bboying Battle;
- 1vs1 Freestyle Battle " Me Against the Music "
Събитието протича в няколко стъпки. То стартира с квалификации вид Showcase, където всеки записал се участник импровизира по 40 секунди на музика, след което трима съдии класират Top 16. Докато се селектират най-хубавите 16, стартират брейк квалификации. Следват батъли един против един с директна елиминация в двата регламента. Преди огромния край има особено квалифициран Showcase на всички съдии на надпреварата. Събитието ще приключи с награждаване на спечелилите.
DJ на събитието ще бъде Самуил Топалов, по-известен като Samm The Man, човек с богат опит и усет към качествената музика. Bboy Gibona - Калин Желев ще води публиката в света на танците и ще дава отговор за положителното въодушевление на феновете. Съдиите на брейк батълите ще бъдат общопризнати танцьори, потвърдили се на международната сцена:
- Bboy Slav (Bulgaria);
- Panayot Zlatev The Boss (Bulgaria);
- Yoruk Esparza (Mexico).
Наградите в този правилник са:
I място - 300 лева
II място - 50 лева
Уникалното при регламента на " Me Against the Music " e, че музиката е доста разнообразна, минава през най-различни стилове - от класическа музика до рок, фънк и други А допълнена от импровизацията на танцьорите, атмосферата на цялото събитие става извънредно динамична и ползата на публиката ескалира до най-много. Важното за съдиите на " Me Against the Music " е да обгръщат разнообразни стилове и да имат необятен взор върху танците.
Те ще бъдат:
- Yoruk Esparza (Mexico);
- Bboy Slav (Bulgaria);
- Искра Даскалова Shibumi (Bulgaria).
Наградите на тези батъли са:
I място - 300 лева
II място - 50 лева
Събитието се реализира с помощта на Община Бургас и самодейността " Бургас харесва младите ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР