Бургас. Световноизвестният испански китарист Луис Гало и неговата група Los

...
Бургас. Световноизвестният испански китарист Луис Гало и неговата група Los
Коментари Харесай

Бургас: Световноизвестният испански китарист Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra потвърдиха своето участие на фестивала Burgas Jam

Бургас. Световноизвестният испански китарист Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra потвърдиха своето присъединяване на Burgas Jam` 2019. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Третото издание на фестивала, в който основен воин е китарата, ще се организира на 27 юли в пространството сред Морска гара и Магазия 1 в зоната за публичен достъп на пристанище " Бургас ". Освен испанците, на сцената край морето ще излязат ФСБ с неповторимия си театър " 40 години ФСБ ". Скоро ще бъдат оповестени имената на още няколко надарени и небезизвестни в музикалните среди участници.
Испанецът Луис Гало е музикант, композитор и продуцент, роден в Мадрид през 1980 година. Известен е като буен обожател и дипломат на фламенкото. Работил е с доста реализатори в разнообразни музикални стилове, има записи онлайн за телевизионни и радио излъчвания, като X-Factor, TVE es música, Fusion Sonora, Radio Nacional de España. Луис е работил в интернационалните продукции за Teatro Real de Madrid (Испания), Сан Карло ди Наполи (Италия), Teatro Piccolo de Milano (Италия). Сътрудничи като солист на оркестъра на Кралската опера в Лондон. Като композитор на документална музика постоянно работи с разнообразни продуцентски компании, взе участие в плана " Genius: Picasso " (National Geographic).
Луис Гало си е сложил за цел да разпространява фламенко музиката. Прави го с присъединяване си в концерти, академични семинари, музикални детски планове, телевизионни излъчвания, взаимни планове сред джаз, фламенко и класическа музика.
Очакваме с неспокойствие Луис Гало и Los Caminos De La Guitarra на сцената на Burgas Jam, а вие побързайте да закупите вашите билети на промоционална цена от 14 лева до 10 април в Grabo и Eventim. От 11 април билети към този момент ще се продават на постоянната цена от 18 лева, като с изключение на в Grabo и Еventim, ще се продават и на касите в Експоцентър " Флора ", Културен дом на нефтохимика, Опера и Туристически информативен център. От началото на месец юни билети ще се продават и на лятна каса Часовника.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР