Бургас. Светлините на коледната елха в Бургас ще бъдат запалени

...
Бургас. Светлините на коледната елха в Бургас ще бъдат запалени
Коментари Харесай

Бургас: Светлините на коледната елха ще бъдат запалени по време на вечерния Никулденски концерт на 6 декември

Бургас. Светлините на коледната елха в Бургас ще бъдат запалени по време на вечерния Никулденски концерт на пл. „ Тройката “ на 6 декември. Това оповестиха от Община Бургас . Концертът ще стартира в 17.30 часа, а водещи ще бъдат безспорните любимци на публиката - Тони Димитрова и Калин Сърменов.
Истинско музикално угощение са подготвили диригентите Цанислав Пенков с камерния щрайх оркестър и Атанас Камиларов с бургаския духов оркестър.
И какво е бургаски концерт без обичаните бургаски песни и неповторимите „ Фортисимо “ с началник Милена Добрева. А ръководителят на отбор „ Странджа “ Марио Егов е подготвил изненада, която надали различен път сте виждали. Хор „ Родна ария ", балетна групировка и тромпетен отбор при НУМСИ „ Проф. Панчо Владигеров “-Бургас ще създадат празничната никулденска нощ още по-вълнуваща и незабравима.
На огромната сцена ще се качи и любимецът на публиката Орлин Павлов. Атмосферата на празничния 6 декември ще продължат да нажежават музикантите от паметната тайфа P.I.F., които ще изпълнят своите незабравими шлагери.
Коледната елха на Бургас ще грейне в 18.00 часа. По традиция светлините ще бъдат запалени от кмета на Община Бургас Димитър Николов и изявили се със своите триумфи бургазлии през годината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР