Бургас. След грандиозния успех на SPICE music festival, организаторите и

...
Бургас. След грандиозния успех на SPICE music festival, организаторите и
Коментари Харесай

Бургас: Второ издание на фестивала SPICE music festival ще се проведе през 2020 година

Бургас. След грандиозния триумф на " SPICE music festival ", уредниците и Община Бургас обявиха, че второ издание на фестивала ще има. Това стана ясно по време на среща сред кметът Димитър Николов и Николай Тодоров, уредник на феста, оповестиха от пресцентъра на Общината .
От през днешния ден единствено 4 дни след края на първия " SPICE music festival " към този момент са пуснати в продажба лимитирано количество промоционални билети за фестивала през 2020 година Билетите са 1000 на брой и могат да бъдат закупени от EpayGoи Eventim на цена от 66 лева
След като датите и изпълнителите към този момент са дефинитивно ясни, всеки от закупилите промоционални билети, ще има опция в границите на 10 дни да върне билета си, в случай че реши, че няма да може да участва.
„ Сигурни сме, че ползата към тази извънредна опция ще е огромен, защото почитателите на SPICE Music Festival съумяха да оценят освен шлагерите на 90-те, само че и неповторимата фестивална атмосфера, която създадохме “, сподели уредникът на събитието Николай Тодоров.
Първото издание на " SPICE music festival " мина при голям триумф – над 8000 почитателите на музиката от 90-те пяха и танцуваха два дни на Пристанище Бургас с East 17, 2 Unlimited, No mercy, REDNEX, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC, E-Rotic, Upsurt и Deep Zone.
Фестивалната зона се оказа тясна да побере всички искащи да се потопят в неповторимата атмосфера, допълнена от впечатляващ тон, образни и пиро резултати.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР