Бургас ще бъде домакин на международен тенис турнир от календара

...
Бургас ще бъде домакин на международен тенис турнир от календара
Коментари Харесай

Бургас ще е домакин на престижен международен тенис турнир

Бургас ще бъде хазаин на интернационален тенис шампионат от календара на Tennis Europe за девойки и момчета до 14 година Проявата ще се организира от 20 до 28 май и е част спортния календар на Община Бургас.

В шампионата присъединяване ще вземат състезатели от България, Румъния, Израел, Словакия, Турция, Чехия, Франция, Съединени американски щати, Латвия, Сърбия, Северна Македония, Украйна, Гърция, Естония и Япония.
-->
Общо 9 участници са от ТОП 20 на света при момчетата и при девойките. Това са топ тенисистите на планетата, които идващите години ще преследват огромните триумфи на шампионатите от огромния шлем „ Ролан Гарос “, „ Уимбълдън “, „ Australian Open “ и „ US Open “.

Организатор на надпреварата е Търговска колегия „ Авеню “ в партньорство с Община Бургас.

В целия интернационален календар има единствено 10 такива шампионата за цялата 2023 година, а в България съревнование от такъм сан ще се организира само в Бургас. Турнирът е огромна реклама за България, а провеждането на проявата ще покаже за следващ път, че Бургас има опцията да семейства състезателен конгрес от най-високо равнище.

Събитието ще се организира по следната стратегия:От 20.05 - 28.05.23 година на кортовете на Търговска колегия „ Авеню “ от 8:00 до 20:00 часа.От 24.05. - 26.05.23 година на общинските кортовете в парк „ Езеро “. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР