Бургас. На 14 октомври в административната сграда на Индустриален и

...
Бургас. На 14 октомври в административната сграда на Индустриален и
Коментари Харесай

В Бургас ще се проведе германо-български икономически форум

Бургас. На 14 октомври в административната постройка на Индустриален и логистичен парк - Бургас ще се организира германо-български стопански конгрес. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Поканени са посетители от Баварското министерство на стопанската система, районното развиване и енергетиката, Германската организация за вложения, Индустриално-търговската камара в гр. Кьолн, сдружението Източна Европа на немската стопанска система, представители на компании от двете страни. Сред към този момент потвърдилите присъединяване задгранични лектори са:
- доктор Патриция Калийс - министерски консултант и началник на отдела за районно развиване в Баварското министерство за стопанска система, районно развиване и енергетика.
- проф. доктор Уве Бьом - началник на отдела за интернационалните действия към индустриално-търговската камара Горен Рейн-Боденско езеро (град Констанц).
- Аня Квиринг - районен шеф за Югоизточна Европа на Сдружението Източна Европа на немската стопанска система.
- Гюнтер Майер от немската организация за вложения Germany Trade & Invest (GTAI), началник на бюро София и Букурещ.
- Жанин Ханзен от Асоциацията на немските индустриално-търговски камари.
Във форума, който ще бъде открит в 10.00 часа, приветствия като домакини ще насочат Димитър Николов, регионалният шеф Вълчо Чолаков, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков и Митко Василев - основен шеф на Германо-българската индустриално-търговска камара, която е и главен уредник на събитието.
Целта на всички участници и уредници е задълбочаването на бизнес връзките сред двете страни. По време на форума ще бъдат презентирани съществуващите и бъдещите индустриални зони на Бургас като перспективни местоположения за вложение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР