Бургас. Малко повече от седмица дели бургаската публика от възможността

...
Бургас. Малко повече от седмица дели бургаската публика от възможността
Коментари Харесай

Бургас: В града ще се проведе 2-рото издание на Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика Музикален импулс

Бургас. Малко повече от седмица дели бургаската аудитория от опцията да се наслаждения на осъществяванията на участници във второто издание на Национален конкурс за млади реализатори на известна музика " Музикален подтик ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . В събитието ще вземат участие над 120 надарени деца и младежи, ученици на 32 вокални школи от 23 града. Всеки от участниците ще се показа с по една ария във всеки от двата конкурсни дни, които ще се проведат на 3 и 4 август в залата на Културен дом на нефтохимика.
Освен с високото равнище на участниците, " Музикален подтик 2018 " може да се похвали и с професионално жури, което ще оценя младите гении. В него влизат обичаният от всички реализатор и възпитател Етиен Леви, известният радио водещ и музикален шеф на БГ Радио - Наско Стоянов, музикалният продуцент от Българско Национално Радио и Председател на българското експертно жури на Евровизия 2018 - Мая Райкова, както и специфичният гост-член от Лондон - Уилям Лестър - вокален възпитател с голям професионален опит от излъчвания като The Voice UK (Гласът на Великобритания), The Voice Kids UK и X Factor UK.
Кулминацията на " Музикален подтик 2018 " ще бъде тържественият церемония концерт, озаглавен " Бъдещите огромни звезди на България ". Специалното присъединяване в него ще имат българските представители на Детската Евровизия през 2014 и 2016 година - Крисия и Лидия Ганева, финалистката в " България търси гений " Поли Иванова, както и спечелилите в състезанието.
Концертът ще се състои на 5 август в Летния спектакъл на Бургас с начален час 19.30 часа. Водещи ще бъдат Стефан Лалчев и Атанас Стоянов (Наско от БГ Радио), а входът е свободен. Конкурсът се провежда от Арт център " Точно време " с поддръжката на Община Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР