Бургас. Клиповете от проекта С гласа на Бургас ще бъдат

...
Бургас. Клиповете от проекта С гласа на Бургас ще бъдат
Коментари Харесай

Клиповете от проекта „С гласа на Бургас” ще бъдат представени в Бургас на 3 декември

Бургас. Клиповете от плана „ С гласа на Бургас ” ще бъдат показани в Бургас на 3 декември. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Ще прозвучат въздействащите гласове на Тони Димитрова, известната измежду бургаската бохема Елка Стоянова - публицист и правист, примата на бургаския спектакъл Димитрина Тенева, надарените артисти Тони Минасян, Никола Парашкевов и Ива Папазова. Те ще рецитират стихове на Христо Фотев, Петя Дубарова, Невена Елисеева, Ваньо Вълчев и Венда Райкова.

Премиерата на плана " С гласа на Бургас " ще е на 3 декември в КЦ " Морско казино ". Събитието ще стартира от 18.30 часа в зала " Георги Баев ".

Проявата се осъществя от Община Бургас в партньорство с Яна Вълчева, Пейо Пеев и Нивелин Мирков. Това е екипът, който екранизира стихотворения от обичани бургаски поети, в осъществяване на въздействащите гласове на редица именити поданици на Бургас.
Първият клип от поредицата беше показан при започване на лятото.

Официални посетители на събитието другата седмица ще бъдат Елица Дубарова, Ваньо Вълчев и Венда Райкова, както и множеството от участниците в плана.

Пианото на Тончо Русев ще засвири още веднъж под виртуозните пръсти на огромната бургаска пианистка Рада Чомакова.

В събитието ще взе участие мажоретният състав на ДГ " Вълшебство ", както и първокласниците Марион Дачева и Валентин Вълчев от ОУ " Братя Миладинови ".

Събитието е част от Никулденската стратегия на Община Бургас. Входът е свободен, само че местата са лимитирани.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР