Бургас е домакин на 19 Нацонален конкурс Пътен полицай на

...
Бургас е домакин на 19 Нацонален конкурс Пътен полицай на
Коментари Харесай

Зрелищен полицейски екшън на Морска гара

Бургас е хазаин на 19 Нацонален конкурс „ Пътен служител на реда на годината “

Екстремно каране на мотор, пукотевица с револвер, оказване на първа долекарска помощ при ПТП. Това се случва сега на Морска гара в Бургас. Екшънът обаче не е по действителен случай, а е част от 19 Национален конкурс „ Пътен служител на реда на годината “, чийто хазаин е Бургас. Проливният дъжд не спря стотиците униформени от цялата страна да покажат своите качества. 

Събитието бе намерено от шефа на Областната дирекция на МВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов. Официални посетители бяха основен комисар Атанас Илков – шеф на Главна дирекция " Национална полиция ", заместник-председателят на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата " Мария Лазарова, заместник-кметът на Бургас Диана Саватева, регионалният шеф Пламен Янев, зам.-генералният шеф на БЧК доктор Надежда Тодоровкса, Иля Селиктар – идеологът и уредник на първото съревнование, ген. Румен Миланов – полицейски шеф и основен уредник на първото съревнование от Дирекция „ Национална полиция “, Ради Петров – гл. сектерат на първото съревнование и др. 



Зрелищното шоу на служителите на реда стартира тъкмо в 10:45 ч. Те се състезават в три дисциплини - майсторско ръководство на автомобил, майсторско ръководство на мотоциклет и оказване на първа долекарска помощ на потърпевш (практически изпит). В състезанието вземат участие участват чиновници от всички регионални дирекции в страната. Предвидено е резултатите от състезанието да бъдат оповестени в 20:30 ч. във фоайето на хотел „ Авеню Делукс “.



 



 



 



 

 



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР