Бургас. Днес, в 10.30 ч., полицаи от две патрулни коли,

...
Бургас. Днес, в 10.30 ч., полицаи от две патрулни коли,
Коментари Харесай

Полицията извършва проверка в Община Поморие във връзка с проект „Реконструкция и модернизация на рибарско пристанище Поморие – II етап“

Бургас. Днес, в 10.30 ч., служители на реда от две патрулни коли, съпроводени от поемни лица, влязоха в постройката на Община Поморие за среща с кмета Иван Алексиев. Това оповестиха от Община Поморие . Униформените оповестиха за формирано досъдебно произвеждане в Окръжна прокуратура Бургас, във връзка план „ Реконструкция и рационализация на рибарско пристанище Поморие – II стадий “. Целта на визитата е осъществяване на инспекция и изземване на документи, с разрешението на съда.

„ Община Поморие предстои на непрекъснати инспекции от страна на всички институции. Ще продължим да оказваме цялостно подпомагане на контролните органи, по този начин както сме го правили и до момента. Нямаме никакви терзания за законността на дейностите си и ще бъдат предоставени всички нужни документи. “, разяснява кметът Иван Алексиев.

Към момента, към 11.30 часа, кметът е в постройката на Община Поморие и организира постоянните си оперативки с кметове на обитаеми места и шефове на дирекции.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР