Бургас. Бургаските деца и младежи няма да скучаят това лято.

...
Бургас. Бургаските деца и младежи няма да скучаят това лято.
Коментари Харесай

Бургас: Уъркшопове по африкански танци и перкусии ще се проведат в Младежкия културен център от 18 до 24 юни

Бургас. Бургаските деца и младежи няма да скучаят това лято. Младежкият културен център е подготвил разнообразни събития, а част от школите ще работят и с летен график. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Всеки един от месеците има собствен акцент и несъмнено ще разнообрази лятната почивка на подрастващите. От 18 до 24 юни в Младежкия културен център ще се проведат уъркшопове по африкански танци и перкусии. Участието в уъркшоповете по перкусии (Джембе) и африкански танци се реализира с авансово записване на e-mail: [email protected], или на тел.: 0898912545, във „ Facebook “ групата Days of Africa in Burgas CLUB, или на персонално известие в страницата на събитието: Days of Africa in Burgas. Посещението им, дружно с двата дръм съркъла, се реализира със възнаграждение на алегорична такса за присъединяване за целия интервал на осъществяване. Всички събрани средства ще бъдат употребявани за реализацията на фестивала на Африканската просвета в Бургас, от който са част и самите уъркшопове.
Уъркшоп по K-pop танци е предопределен за всеки запалянко над 12 години през август във връзка Международния ден на младежта (12 август). Участниците, които ще се запишат, били те начинаещи или напреднали, ще бъдат обучавани от група Toxic, състав от български момчета, събрали се с една обща цел – а точно корейската поп музика и танци. С доста работа и старания, момчетата съумяват да завоюват първо място измежду другите танцови сформира на надпреварата „ Go to Korea “ със своя кавър на A.C.E – Callin’. За тези, които не знаят K-pop е редуциране на добиващата все по-голяма известност в България корейска поп музика. Песните са ритмични и енергични, клиповете – цветни и занимателни, а танците, с които съвсем всяка ария е съпроводена, са впечатляващи и вдъхновяващи.
Над 20 са школите за образование в Младежкия център, които търсят своите летни ученици. За всички, които желаят да осмислят своето свободно лятно време, школите по ползи в направленията танци, музика, изкуство, спорт, ще работят с летен график. Информация за главните действия на всяка една школа, състав и групировка, банкет, график на подготовките, цени, можете да получите от ръководителите им. Техните телефони можете да потърсите в уеб страницата на организацията в интернет: www.mladite.eu. Младежкият културен център в Бургас е институция, която постоянно е давала посоката за духовно развиване и е запалвала искрата на творчеството у младите. Някои от школите са с над 40 годишна история. В някоя от тях и Вие можете да откриете своя гений.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР