Бургас. Благодаря на всеки жител на Бургас за това, че

...
Бургас. Благодаря на всеки жител на Бургас за това, че
Коментари Харесай

Кметът Димитър Николов: Благодаря на всеки жител на Бургас за това, че допринася за развитието на града

Бургас. Благодаря на всеки гражданин на Бургас за това, че способства за развиването на града. Това сподели кметът Димитър Николов по време на празничната сесия на Общински съвет – Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . „ Няма различен български град, чийто жителите с толкоз възторг да честват в този зимен ден. Бургазлии в действителност имат мотив да честват. Всеки един от нас е заслужил с труда и с уважението си за това. През миналата година градът ни мина както през хубави моменти, по този начин и през сложни тествания. Трудностите са свързани с заболявания, сигурност или проблеми, касаещи бедствия и повреди. Нас също не ни подмина едно едно от тези бедствия – наводнението, поради което доста обитаеми места пострадаха, само че с помощта на поддръжката на доста наши съграждани потърпевшите съумяха да възвърнат естествения си темп на живот. Хубавите моменти бяха свързани с триумфите на жителите на града. Благодаря на всички тях, че ни направиха горди “, сподели още Николов.
Той благодари също по този начин на всички поданици на града, без значение от тяхната специалност, за това, че с труда, любовта, честността и усърдието си са подкрепили за развиването на Бургас. „ Вярвам, че ключът към бъдещето развиване на града е в образованието. Убеден съм, че това е методът, по който би трябвало да бъдем конкурентни и по този метод да създадем нашите деца самостоятелни и сполучливи пред високите провокации на съвремието ни “, съобщи Николов.
В днешната празнична сесия кметът на Бургас уважи паметта на общинския консултант Евгени Мосинов. „ На всички през днешния ден ни липсва един от най-умните мъже, които познавах. С бистротата на мозъка и мисълта си, търсейки постоянно баланс в сложните решения, той намиораше път към сърцата на всички нас “, сподели още Николов.
Мария ПОПЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР