Бунтарката Уилсън отвърна на удара на Саша Барон Коен, твърдейки,

...
Бунтарката Уилсън отвърна на удара на Саша Барон Коен, твърдейки,
Коментари Харесай

Бунтарката Уилсън отвърна на удара след изтичане на кадри от секс сцена със Саша Барон Коен

Бунтарката Уилсън отвърна на удара на Саша Барон Коен, потвърждавайки, че той е изминал фрагменти от филм, който са снимали дружно, в опит да дискредитира нейните изказвания против него.

Тя също по този начин допуска, че изтеклите фрагменти са отвън подтекста на действителното случило се. 44-годишната актриса взе участие със звездата на Али Джи в неговия филм от 2016 година „ Братя Гримсби “ и твърди, че не е очаквала да изиграе сцена, в която пъха пръста си в задната част на героя на Барон Коен. Сега тя твърди, че изтекло видео – оповестено в петък от Daily Mail – което допуска, че са репетирали момента преди фотосите, е отвън подтекста, обвинявайки Барон Коен, че самият той е изминал фрагментите в „ ход “.

Твърди се, че фрагментите демонстрират фрагменти от фотосите, в които Уилсън и Барон Коен минават през хореографията на сцената, като Уилсън приказва за момента, в който пръстът и дупето се събират. Уилсън избухна, като сподели, че фрагментите са жестоко неправилно характеризиране на това, което в действителност се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР