Бум на заразени с коронавирус има в коалицията "Демокатична България",

...
Бум на заразени с коронавирус има в коалицията "Демокатична България",
Коментари Харесай

Бум на COVID-19 в ДеБъ! Христо Иванов и Радан Кънев не се изолират

Бум на инфектирани с ковид има в обединението "Демокатична България ", научи ПИК. Поне трима от тях са били в директен контакт с водача на ДеБъ Христо Иванов и евродепутата Радан Кънев безусловно преди дни.

Въпреки това към този момент пети ден проваленият правосъден министър и хората му не са оповестили обществено и крият, че са били контактни. Мълчат за драмата в партията, освен това с двама повалени в болница. Не се и изолират, камо ли да прекратят акцията си, както е редно.
Фактологията е красноречива. На 18 март Христо Иванов е на партийна колекция с присъединяване на най-малко дузина членове на ДеБъ в Стара Загора. Там е и лидерът на листата за града Атанас Славов. На идващия ден същата компания посреща и евродепутата Радан Кънев. Дни подред по-късно те не престават акцията и срещите, макар че още през уикенда излиза наяве, че има инфектирани с ковид.
В болница с двустранна бронхопневмония е призната локалната пиарка на партията Искра, както и един от кандидат-депутатите им в листата за Стара Загора. Пред ПИК импровизирано локални обявиха, че те са на лекуване в болница "Тракия ", което значи, че по времето, когато са се срещали с водача Христо Иванов и Радан Кънев, към този момент са били интензивно инфектирани. Това е и повода Атанас Славов да бъде изолиран и да е под карантина.
Той е прекратил от три дни срещите си и медийните изяви, точно с претекста, който разкривал под сурдинка на доближени - че е бил директно контактен.
Такива обаче са и Иванов и евентуално още куп лица от ДеБъ, само че все пак нито той, нито някой от съпартийците му признават истината и подхващат ограничения, с цел да предпазят живота и здравето на близките.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР