Булката остави гостите на сватбата си поразени, след като направи

...
Булката остави гостите на сватбата си поразени, след като направи
Коментари Харесай

Булката прави „смяна на младоженеца“ в последната минута – оставя гостите на сватбата объркани

Булката остави гостите на сватбата си изумени, откакто направи „ промяна на младоженеца в последната минута “, избирайки да се омъжи за мъж на име Майкъл вместо Джон, който й беше предложил брак. Необичайната история беше споделена от шаферка в Reddit, която изясни: „ Аз, по това време на 23 години, имах група другари от колежа и една от тях, дано я назовем Сара, на 23, беше това момиче, което беше с нея гадже от гимназията. "

" Бяхме сплотена група другари и приятелят, дано го назовем Джон, на 26 години, беше постоянно в близост. Всички бяхме в едно учебно заведение, само че той беше на две години пред нас. Нашата група се състоеше от седем девойки и бяхме неразделни, учехме, пътувахме и купонясвахме дружно, а Сара и Джон постоянно бяха там. "

След като приключи университета, дамата се реалокира в различен. град, само че старите й другари останаха в непосредствен контакт. Тя продължи: „ Шест месеца след дипломирането се събрахме още веднъж за коледен обяд и Сара разгласи, че има нова работа, сгодена е и си търсят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР