Булгартрансгаз обяви в четвъртък обществената поръчка за двете компресорни станции

...
Булгартрансгаз обяви в четвъртък обществената поръчка за двете компресорни станции
Коментари Харесай

Обявен е търгът за компресорните станции за Турски поток

" Булгартрансгаз " разгласи в четвъртък публичната поръчка за двете компресорни станции за Турски поток.

Наименованието на процедурите е " Инвестиционно планиране, доставка на нужните материали и съоръжение, създаване и въвеждане в употреба на стадий " Конституционен съд " Расово " и стадий " Конституционен съд " Нова Провадия " към обект " Разширение на газопреносната инфраструктура на " Булгартрансгаз " ЕАД, редом на северния (магистрален) газопровод до българо-сръбска граница ".

Основните действия, включени в публичната поръчка, плануват разработване на капиталов план, доставка на материали и съоръжение и строително-монтажно работи.

За Конституционен съд " Расово " ще бъдат конфигурирани 3 броя газотурбокомпресорни елементи (ГТКА) с номинална мощ 12 MW всеки. За Конституционен съд " Нова Провадия " се плануват 4 броя ГТКА с номинална мощ 10 MW всеки.

За да бъдат свързани новите компресорни станции с газопреносната мрежа на " Булгартрансгаз ", ще бъдат проектирани и построени входящи и изходящи шлейфи и оптична кабелна линия, а за присъединението им към мрежите на техническата инфраструктура – планиране и създаване на пътни връзки, електрозахранване, водоснабдяване и канализация и др.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР