БулфотоУчители и директори се разбунтуваха заради предвидените глоби, ако ученик

...
БулфотоУчители и директори се разбунтуваха заради предвидените глоби, ако ученик
Коментари Харесай

Учители се бунтуват, че ще ги глобяват за ученик без маска

Булфото

Учители и шефове се разпалиха поради плануваните санкции, в случай че възпитаник върви в коридорите на школото без маска. Повода за напрежението даде изявление пред медиите на специалист от Районната здравна ревизия, в което предизвестява за глобите, които може да стигнат 5000 лева

“Този метод е аморален и изрично недопустим ”, обърнаха се от учителския профсъюз на “Подкрепа ” към здравния министър Костадин Ангелов. “През лятото всички гледахме половинчатото съблюдаване на ограниченията против Коронавирус в заведения за хранене, питейни заведения и хотели и всички виждахме

безспорното

неявяване на

чиновниците

от РЗИ

Изведнъж в този момент в тази сложна и взривоопасна конюнктура се появиха закани, закани за административна гилотина ”, написаха още учителите на министъра.

Опит да потуши напрежението направи обаче просветителният министър Красимир Вълчев. В сряда той привиква на заседание специалисти от МОН, здравното министерство и РЗИ.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР