Булфото, пиксабейЖестоко насилие в Цар Калоян, извършено от роднина -

...
Булфото, пиксабейЖестоко насилие в Цар Калоян, извършено от роднина -
Коментари Харесай

Ампутираха пръстите на изнасиленото 17-годишно момиче в Цар Калоян

Булфото, пиксабей

Жестоко принуждение в Цар Калоян, осъществено от родственик - първи братовчед на жертвата.

17-годишното момиче, което бе грубо изнасилено и пребито в Цар Калоян, е с тежки контузии, а част от пръстите му са ампутирани, в резултат на побоя и пожара

 Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров, представен от Монитор. 

Той добави, че след осъществяването на закононарушението 25-годишният причинител запалил къщата, където се е състояло зверството. Той е прочут на полицията, престъпно проявен и е лежал в пандиза за обезчестяване. Въпреки че се опитал да се укрие, той е арестуван покрай Разград за по-малко от 24 часа.

Междувременно през днешния ден окръжна прокуратура Разград го притегли към наказателна отговорност и го задържа за 72 часа. Ще му бъдат повдигнати три обвинявания - за обезчестяване, тежки телесни повреди и опит за ликвидиране.

Припомняме, че момичето е настанено в болница в Русе в тежко положение с заплаха за живота след зверството, което подвигна на крайник цялата полиция в Разград и прилежащите области. Издирването на рецидивиста стартира, откакто към 20.10 във вторник на тел. 112 е получен сигнал за пожар в къща в гр. Цар Калоян. При идване на място чиновници на Министерство на вътрешните работи разкрили 17-годишно момиче с изгаряния по тялото. Незабавно са били подхванати дейности по търсене на причинителя и БМВ-то, с което се придвижвал.

Оказа се, че насилникът и жертвата му са първи братовчеди. Според поданици на селото рецидивистът е живял с майката на пострадалото момиче преди години, като тя го е съдила за обезчестяване. Мъжът е лежал два пъти в пандиза, като последния път - за обезчестяване. Пуснат е предварително при излежаване на първата си присъда. И двата пъти той е посягал на свои роднини - първият път на вуйна си, майка на пострадалото момиче, и един път на брат си.

Хора от селото се заканват, че в случай че мъжът се върне, ще го линчуват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР