Булфото, архивТрима загинали в катастрофа край Симеоновград.Трима души са загинали

...
Булфото, архивТрима загинали в катастрофа край Симеоновград.Трима души са загинали
Коментари Харесай

Трима загинали в катастрофа край Симеоновград

Булфото, списък

Трима починали в злополука край Симеоновград.

Трима души са починали при катастрофа до симеоновградското село Пясъчево късно вечерта в неделя.

В произшествието са участвали лек автомобил, ръководен от 38-годишен мъж от Симеоновград и мотокултиватор с прикачено към него самоделно ремарке, съобщи Дарик.

Мотокултиваторът бил ръководен от 59-годишен мъж от Пясъчево, а в него пътували 51-годишна жена, 6-годишно момиче и 13-годишно момче .

Водачът на лекия автомобил е блъснал постепенно движещата се пред него селскостопанска машина, в резултат на което, на място е умрял лидерът й.

По-късно в болничното заведение в Гълъбово е починала 51-годишната жена.

6-годишното момиче е било превозено в Стара Загора с политравми по главата, дълбока мозъчна кома и голям брой фрактури по тялото. Детето е починало, прецизираха от полицията.

13-годишното момче е било прегледано в Гълъбово, с натъртвания по тялото, освободено за домашно лекуване без заплаха за живота.

Водачът на лекия автомобил е бил тестван за алкохол и опиати, като и двата теста са били негативни. Той е арестуван за период до 24 часа в РУ-Харманли.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР