Булфото, архивПо време на проведена специализирана полицейска операция по линия

...
Булфото, архивПо време на проведена специализирана полицейска операция по линия
Коментари Харесай

Ченгета иззеха от берковчанин наркотици и газов пистолет

Булфото, списък

По време на извършена профилирана полицейска интервенция по линия " Наркотици ", е получен действен сигнал в районно управление (на МВР) Берковица за владеене на дрога. След основана организация за инспекция на сигнала е осъществен персонален обиск на лицето И. О. А., при който са открити и конфискувани 2 полиетиленови пликчета, съдържащи суха зелена тревна маса, с бруто тегло 1.29 грама, реагираща при полеви наркотест на марихуана. Лицето е арестувано в районно управление (на МВР) Берковица за период от 24 ч, написа Булнюз. 

``
реклама

По случая е формирано досъдебно произвеждане. При последвалото претършуване в дома му са открити и конфискувани още 3 полиетиленови пликчета, съдържащи суха зелена тревна маса, с общо бруто тегло 2.81 грама марихуана и един газов револвер с 19 муниции. И. О. А. е арестуван в ареста за период от 24 ч. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР