Букурещ настоява НАТО да играе по-активна роля в региона на

...
Букурещ настоява НАТО да играе по-активна роля в региона на
Коментари Харесай

Букурещ иска още кораби на НАТО в Черно море

Букурещ упорства НАТО да играе по-активна роля в района на Черно море като гаранция за сигурността на страните членки. Това съобщи румънският министър на външните работи Теодор Малешкану, съобщи БГНЕС.

" След противозаконното анексиране на Крим сме очевидци на скупчване на съветски сили и оръжия, което докара до смяна на салдото на сили. В Черно море съществуваше баланс на сили сред Русия, Турция, Румъния, България и Украйна, само че това към този момент не е по този начин ", сподели министърът по време на 63-та сесия на Парламентарното заседание на НАТО в Букурещ.

По думите на Малешкану съветските сили, които в този момент са ситуирани в региона на Черно море, не съставляват опасност единствено за района, само че и за цяла Източна Европа, Средиземно море и Близкия изток. " Затова сме разтревожени и желаеме по-активна роля на НАТО в гарантиране на сигурността на черноморските страни и се надяваме, че това ще стане в бъдеще ", добави той. Министърът също по този начин посочи, че Румъния би желала да има по-дейна роля в гарантирането на сигурността на страните в Черно море като част от структурите на НАТО.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР