Буен огън се е разгорял в кревата на един от

...
Буен огън се е разгорял в кревата на един от
Коментари Харесай

Бардак! Силиконова пачавра развежда комуниста Желю Ганчев – боса на пюретата “Ганчев”

Буен огън се е разгорял в леглото на един от най-маститите комунистически богаташи - приватизаторът Желю Ганчев. Босът на едноименните пюрета “Ганчев ” в Асеновград, който съгласно голям брой медийни изявления бил пръв приятел на соцлидерката Корнелия Нинова, блажи посред пости с младо агнешко. Новата хала в леглото му се споделя Ивана, само че предпочитала да я назовават с артистичния псевдоним Ивон. Точно по този начин тя се представяла в уеб страниците за възрастни, както и в каталозите за силиконова плът, където цената й вървяла по 300 лева на час, а за цяла нощ прибирала хилядарка.

 

Сред клиентите си Ивон била известна като кралица на аналната обич и обичала да парадира със стегнатите си и сочни задни елементи. Не инцидентно един от инстаграм профилите си тя е озаглавила privateivanASS, намеквайки какви екстри предлага на платежоспособни господа. Перверзната силиконка си е продупчила зърната с железни шишове за още по-голяма приятност на извратеняците.

 

Как и къде е забърсала “дядо Желю ”, както Ганчев е по-известен в средите на нощните жрици, историята мълчи. Самата Ивон се хвалела, че му била отишла един път “на адрес ” и оттогава той си я поръчвал съвсем всяка седмица като даже й давал да прави кръгчета с прословутия му Ролс Ройс, който преди години беше сниман със скоба. Благодарение на огромната й уста, клюката за креватните похождения на дъртия болшевик се носи из цяла Южна България.

 

В пловдивския елит Желю Ганчев е фамозен познавач на женска плът като желанията му клоняли най-много към жрици на любовта, овършали половин България. Такава била и актуалната му брачна половинка Саня - сестрата на Бояна Генова, по-позната като “малкото коте ” на Валери Божинов. По настоящем тя към момента е омъжена за боса на пюретата и в обществените мрежи се показва като Саня Ганчева. Колко ще издържи бракът им и дали скоро майката на двете му дребни деца няма да бъде натирена на пътя поради пачаврата с продупчени зърна, ще следим с любознание.

 

Междувременно Ви представяме какво написа наш четец не от дълго време във връзка предишното на сестрите Бояна и Саня (запазваме достоверния правопис): “… ами сестра й?!?! сестра й върви със дядо Жельо Ганчев - притежател на завода за пюрета Ганчев във Асеновград, който очевидно е изявен болшевик призвоил го по време на противозаконните приватизации, и в този момент разкарва задниците на тези две курви във общоизвестния му ролсройс. Питам аз - каква съвест какъв морал има тука - две сестри проститутки подготвени да ти го налапат за пари даже и на 70 годишен дядка и мъчещи за популярност макар не чак толкоз огромните качества на модел които имат, камоли на интерект. а доколкото разбрах и тази сестра е бременна и ще роди дете на този дядо Жельо.! какъв позор и какъв срам … ”

Освен като производител на бебешки пюрета и прежаднял женкар, Ганчев е прочут като огромен предприемач и притежател на стотици декари български гори, върху които най-вероятно е поставил ръка по втория метод, поради тлъстите си връзки с хора по върховете на страната. Не от дълго време той се оплака, че в частната му гора край Своге били изсечени 1000 кубика дървесина и даже нарочи съседа си по имат, само че злите езици приказват, че нещата не били напълно по този начин и май дядо Желю самичък е топнал пръст в кацата с меда.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Желю Ганчев Ивана Ивон пюрета Ганчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР