БУБА Баскетбол постигна поредната си хубава победа в А група,

...
БУБА Баскетбол постигна поредната си хубава победа в А група,
Коментари Харесай

БУБА не спира да печели в А група

БУБА Баскетбол реализира следващата си хубава победа в А група, откакто се наложи с 90:67 над Академик София. Двата отбора играха контролна среща тъкмо преди старта на сезона, която още веднъж приключи с триумф за БУБА. И в този момент обстановката не бе по-различна, като за първи път с екипа на БУБА се появи и подкреплението от мъжкия Левски 2014 Александър Милов.

Столичани нямаха сериозен проблем да стигнат до триумфа, като още в първата четвърт дръпнаха с двуцифрен задатък. Те поддържаха преднина сред 10 и 15 точки без старания, а на почивката се отдръпнаха при 42:27. Нещата на процедура завършиха в третата четвърт, когато след серия от 10-0 БУБА поведе с 20, а до края на интервала повиши и на 25. Финалната част бе доиграна от по-младите играчи в отбора на БУБА, само че резултатът не се промени изключително, разликата стана 28 точки, а на финала остана 23 - 90:67.

С 21 точки за успеха се отличи Евгени Хаджирусев, който бе 10/10 от наказателната линия. Александър Милов добави 14 точки, Николай Михайлов се записа с 11 точки и 11 битки, а Лъчезар Димитров се регистрира с съвършена пукотевица и 10 точки на сметката си.

Красимир Димитров с 20 точки бе най-резултатен за Академик, само че след мощния мач през седмицата против Видабаскет, Георги Дамянов и Цветомир Чернокожев се показаха много по-слабо. Марио Мирчев добави 14 точки за отбора на Академик, който е мощен хазаин досега, само че към момента няма победа отвън Правец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР