bTV Задържаха водача на тир, причинил вчера тежка катастрофа с четири

...
bTV
Задържаха водача на тир, причинил вчера тежка катастрофа с четири
Коментари Харесай

Задържаха шофьора на турския тир, причинил катастрофата с четирима загинали

 bTV Задържаха лидера на тир, предизвикал през вчерашния ден тежка злополука с четири жертви и един ранен на интернационалния път Е79 сред Монтана и Видин. Пред Би Ти Ви 29-годишният водач на тежкотоварния камион изясни, че до случая се е стигнало поради поднасяне. Разследването за аргументите, довели до нещастието, се води от Окръжна прокуратура – Монтана.

Катастрофата става на прав и влажен сектор, тежкотоварният камион с българска регистрация се завърта и блъска леката кола. Впоследствие в автомобилът се удря в движещия се зад нея камион с турска регистрация, по този начин тя се озовава в преса сред двата. В турския камион се блъска и цистерна с нафта, само че вредите са минимални. Всички жертви са били в лекия автомобил. По първична информация жертвите бяха три.

Впоследствие стана ясно, че починалите са четирима. Двама от починалите са семейство от видинското село Ружинци – мъж на 62 и жена на 59 година В колата са пътували и майка и щерка от Белоградчик, надлежно на 46 и на 22 година Всички умират на място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР