БТВ Задържаха мъжа във Врачанско, барикадирал се в дома си след

...
БТВ
Задържаха мъжа във Врачанско, барикадирал се в дома си след
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, барикадирал се в дома си след като уби съсед

 БТВ Задържаха мъжа във Врачанско, барикадирал се в дома си откакто умъртви собствен комшия. Психичноболният мъж от село Манастирище беше обезвреден от спецсилите на полицията след тричасова интервенция. 

В ранния следобяд мъжът стреля по преминаващ около дома му автомобил, в който били двама братя. Улучен е 33-годишният лидер зад кормилото. След стрелбата колата изминава още триста метра и се удря в кофа за отпадък, а жертвата издъхва на път за болничното заведение, написа " БТВ ". 

" Шофьор е бил дребният ми наследник, който умря, прострелял го е в сърцето, ние тук чухме пет изстрела, стъклата на колата са счупени, хората се събрали, огромният наследник излезна и вика: " Застреляха брат ми “, описа майката на жертвата. 

Според нея убийството е било съзнателно, тъй като мъжът се е целил в колата. 

" От три дни този човек ни следеше, като минавахме около тях, очевидно правеше някакви проекти и през днешния ден ги извърши “, сподели Павлин Кънев, родственик на жертвата. 

" По отношение на съпротивата посредством използване на тактическа ловкост от страна на командосите от СОБТ – лицето не е съумяло да окаже опозиция, дали е имал желание, единствено той си знае “, изясни гл. комисар Георги Гайков, СОБТ. 

Хората от селото алармирали неведнъж, че съседът им е рисков. Организирали и подписка, само че без триумф. 

" Сигнализирахме прокуратурата по надлежния ред. И по-късно го прибраха за известно време в профилирано заведение, само че го пуснаха. Виждате какъв е резултатът. Имахме тъжби и за други сходни закононарушения. Законовите неща не са доста ясни в тази посока. Надявам се страната да реагира и тези хора да не се разхождат сред нас, тъй като се усещаме застрашени “, сподели кметът на Хайредин Тодор Алексиев.

Друга жена от селото описа, че преди време стрелецът е нападнал и нейния наследник. По думите ѝ колата на сина ѝ е била развалена и до момента в който той е бил приведен и оглеждал ходовата част – бива атакуван от мъжа с психологични проблеми.

Местните желаят причинителят на убийството да бъде осъден с цялата суровост на закона и настояха за нормативни промени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР