bTV Това лице не е закоравял убиец, просто нещо се е

...
bTV
Това лице не е закоравял убиец, просто нещо се е
Коментари Харесай

След двете убийства в Костенец генерал посъветва местните да внимават

 bTV Това лице не е загрубял палач, просто нещо се е случило с неговата душeвност. Това разяснява за търсения и обвинен за две убийства Стоян Зайков от Костенец ген. Кирил Радев - някогашен началник на ЦСБОП и НСБОП, пред bTV. " Смятам, че е бил в региона или е станала някаква препирня с втората жертва, след което се е стигнало до този съдбовен край за него “, сподели той.  

" Абсолютно уверен съм, че при разбора, който ще се направи, ще има неподходящи данни за съответните служби “, съобщи той и посочи, че има поради сигналите, че Зайков е тормозел някогашната си другарка и първа своя жертва Милена Шишкова.

Според генерала, Зайков е бил подготвен да се съобщи в един миг, само че в миг на обезсърчение се е отказал. Извършил е закононарушението, което за него е границата, от която няма връщане обратно.   " Той се опасява за живота си. Това демонстрира, че просто не е подготвен на крайни дейности, които могат да доведат да самоубийство “, уточни ген. Радев.  

" Ако реши да се избавя с взимане на заложници, тогава може да стане неприятно “, добави той.   Експертът допусна, че търсеният може да населява къща или вила в региона, която сега не е обитаема. " Бих посъветвал жителите, които имат къщи и вили в близост, да се лишат от почивката си в уикенда “, сподели Радев.   " В отчаянието и страха за живота си е прекомерно евентуално да направи нещо. Трябва да му се влияе и тук е ролята на профайлърите да го успокоят “, посъветва той.   " Той е направил съдбовната крачка. За него връщане обратно няма “, безапелационен беше ген. Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР