btv виж галерията >Днес разследващите за първи път потвърдиха, че в

...
btv виж галерията
>Днес разследващите за първи път потвърдиха, че в
Коментари Харесай

Абсолютна мистерия витае около убийството на детенцето в Момчилград

btv виж галерията > Днес проверяващите за първи път потвърдиха, че в дома на момичето, е проникнато без щурм. То е било оставено единствено, майка му е била на работа тази нощ. Убийството не е съпроводено с обир. Роднините на детето, които работят в чужбина, към този момент са в Момчилград. А следствието към този момент не е изрично дали арестуваната жена е същинският нарушител.

Последна детето си живо вижда майката, която заключва жилището и отива на работа. На сутринта, още веднъж тя открива момичето мъртво, само че сигналът до полицията подава комшия. В Момчилград се приказва, че има арестуван и съизвършител, който е взел участие в прикриване на следите от тежкото закононарушение. От прокуратурата обаче към този момент не удостоверяват тази информация.

"Има оперативни версии, част от тези версии са надалеч по-истинни от другите, само че в последна сметка нуждаем се от доказателства. Съдебните медици са удостоверили, че става дума за задушаване, което на първа версия не е породено от материала, с който е обвързано и запушено лицето на детето, а е породено авансово ", разяснява през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров.

Денонощие след убийството полицейските ленти на входа са махнати, само че достъпът до жилището на семейство Мусса остава блокиран. За да успокоят деца и преподаватели, в учебното заведение, където Дамла е била първокласничка, влязоха психолози. Тъй като детето е упражнявало и тенис на маса, психолозите ще влязат и в спортната зала.



 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР