bTV окончателно се доказа като рупор на задкулисната атака срещу

...
bTV окончателно се доказа като рупор на задкулисната атака срещу
Коментари Харесай

bTV и скандални съдии подеха долнопробна кампания срещу Гешев

bTV дефинитивно се потвърди като рупор на подмолната офанзива против основния прокурор Иван Гешев и държавното обвиняване. За по-малко от едно денонощие кабеларката още веднъж стана проводник на манипулативни изказвания от представители на мракобесния Съюз на съдиите.

Тон на офанзивите даде Атанаска Дишева, която изсипа куп внушения по адрес на обвинител номер 1 и се опита да издейства индулгенция на магистрата Андон Миталов, който бе първият българин със възбрана да влиза в Съединени американски щати поради корупция.


Думите на Дишева бяха доказани като под индиго от Мирослава Тодорова – също ослепителен представител на Съюза на съдиите.

Двете отлежали девойки за следващ път използваха националния ефир, с цел да пробутат тезите си, че прокуратурата работи в ущърб на законността.

Истината обаче е, че основният прокурор Иван Гешев и неговите сътрудници вършат всичко допустимо за възобновяване на справедливостта. Доказателство за това са тежките обвинявания против олигарси, незаконни групи и митничари, които до този миг се изживяваха като недосегаеми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР