bTV Media Group взе наградата Кампания с кауза в COVID-19

...
bTV Media Group взе наградата Кампания с кауза в COVID-19
Коментари Харесай

Награда за кампанията на bTV #ПомогниОтВкъщи

bTV Media Group взе премията " Кампания с идея в COVID-19 " за дарителската си самодейност #ПомогниОтВкъщи.

Наградата беше връчена по време на годишните награди на b2b Media Awards <Би Ту Би Мидия Ауордс.

В изключителното състояние bTV и сътрудници осъществиха два двучасови благотворителни концерта с най-обичаните родни реализатори и артисти, както и телевизионни лица.

Първото издание на #ПомогниОтВкъщи събра 398 хиляди лв. в помощ на Българската хранителна банка. А във второто - материалните и нематериални дарения за Българския червен кръст надвишиха 1 милион лв..

Мениджърът " Социални планове " в bTV Media Group Мария Лазарова одобри оценката.

„ Това е една от най-специалните награди, която получаваме през тази година, като за следващ път доказахме, че можем да сплотяваме хората за положителни дела. Изненадващо за всички нас по време на пандемията на COVID-19 никой не беше квалифициран. Наложи ни се да създадем онлайн концерти. Всъщност това беше едно огромно предизвикателство за всички нас, само че силата да сплотяваме в действителност е нещото, което ни даде опция да съберем най-хубавите експерти, да притеглим извънредно доста положителни реализатори и да им благодарим за това, че те безплатно и без хонорар участваха в нашата самодейност и по този метод резултатът е добър и на разположение “, сподели Мария Лазарова, управител " Социални планове " в bTV Media Group.

Концертите #ПомогниОтВкъщи са част от цялостната тактика и уговорката на bTV Media Group да насочва предпочитано старания и запаси към тематиката COVID-19 и да подкрепя здравето и живота на рисковите групи в изключителната обстановка. Те са взаимна продукция на bTV и „ Междинна станция “ и се реализираха с техническата поддръжка на „ Жокер Медиа Рентал “ и по концепция на „ Сингъл Степ “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР