bTV Media Group ЕАД (bTV) обявява промени във висшето ръководство

...
bTV Media Group ЕАД (bTV) обявява промени във висшето ръководство
Коментари Харесай

bTV с ключови рокади във висшето ръководство на компанията!

bTV Media Group ЕАД (bTV) афишира промени във висшето управление на компанията. Надзорният съвет на bTV реши да назначи Боян Калчев за финансов шеф (CFO) на bTV, считано от 1 април 2024 година След пет сполучливи години в bTV актуалният финансов шеф Тонислав Попов ще се отдръпна от поста си и ще продължи кариерата си отвън компанията.

" Много се веселя да поздравявам Боян още веднъж в екипа на bTV. Очаквам тази смяна да внесе нова сила и вероятности в нашите проекти, като в същото време ще обезпечи последователност и непоклатимост на бизнес интервенциите. В същото време Тонислав бе един от основните членове на нашия екип, който сполучливо преведе bTV през динамични събития и бих желал да му благодаря за всеотдайността, като му пожелая триумф в бъдещите инициативи. Като водеща медийна компания ние продължаваме да усилваме вложенията в линейно и цифрово наличие, като в същото време изпълняваме амбициозните си цели за даване на по-голямо многообразие от качествени артикули. Убеден съм, че това е още една стъпка към трансформирането на bTV и затвърждаването на мощните ѝ позиции на българския пазар. ", декларира Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Боян Калчев има над 20-годишна експертиза в областта на финансите, корпоративното ръководство и бизнес връзките, като е заемал управителни позиции в български и интернационалните компании. Той има богат опит в медийния и развлекателния бизнес, като от 2006 година е основен финансов шеф на Нюз Корпорейшън за Източна Европа и взе участие в ръководството на телевизионни станции в разнообразни страни от Централна и Източна Европа. В интервала 2014-2018 година е вицепрезидент на групата Fox International Channels и дава отговор за екипи от няколко страни в Централна и Източна Европа. Боян Калчев се завръща в bTV за повторно като финансов шеф, откакто е заемал тази позиция от 2000 година до 2014 година Завършил е Американския университет в България със компетентност " Бизнес администрация ".

bTV Media Group е една от шестте национални станции, благосъстоятелност на CME.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР