бТВ избра любопитен начин да отвърне на препоръката на медийния

...
бТВ избра любопитен начин да отвърне на препоръката на медийния
Коментари Харесай

бТВ за Светослав Иванов: Ще се видим и на 9 септември!

бТВ избра любопитен метод да отвърне на рекомендацията на медийния издател и народен представител Делян Пеевски да се ”прочисти ” от журналиста Светослав Иванов.
Телевизията разгласява фотография на водещия на предаването " 120 минути ", направена в неделя, при последното издание на предаването за сезона, със следния текст: " #СветославИванов @sveivanoff преди последния ефир на #120минути за сезона. Ще се забележим още веднъж от 9 септември с още по-интересни събеседници и рубрики "

Преди няколко месеца бе обявено, че компания от групата на „ Ню Бояна “ - „ Ню имидж България “, е сключила прелиминарен контракт за покупката на 50% от „ Телеграф медиа “, притежавана от „ Интръст “ ЕАД, която пък е еднолична благосъстоятелност на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Фирмата „ Телеграф медиа “ издава вестниците „ Телеграф “, „ Монитор “, „ Политика “, „ Меридиан мач “ и Борба “, а тяхното наличие се тиражира едно към едно от интернет уеб сайтове, чиято благосъстоятелност Пеевски отхвърля.

Светослав Иванов попита Лернер дали се тормози от това, че „ някои от тези издания са натоварени с много негативи през годините, подозирани са в много политически зависимости, в това, че са служели за средство за разпра с доста неуместни и политически, и стопански съперници “. Журналистът добави, че „ това е нещо, което е установено от огромни интернационалните организации, а пък и от българското общество “.

Лернер отговори с „ Да “ и добави, че към момента вършат предпроектно изследване, „ няма да бъде финализирана договорката скоро, имаме още доста работа “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР