bTV е предложила най-коректното и най-интересното отразяване на изборите за

...
bTV е предложила най-коректното и най-интересното отразяване на изборите за
Коментари Харесай

bTV получава най-висока зрителска оценка за отразяването на изборите за ЕП

bTV е предложила най-коректното и най-интересното отразяване на изборите за Европейски парламент на 26 май, съгласно надлежно 31% и 34% от интервюираните в взаимното национално-представително изследване на bTV и „ Маркет линкс “, извършено измежду 1001 лица над 18 година, в интервала 11-19 юни по метода на директното персонално изявление.

Работата на екипа на новините и настоящите излъчвания на водещата телевизия е оценена най-високо от 35% от респондентите във връзка с водещите на изборното студио „ Промяната Европа “ - Антон Хекимян и Светослав Иванов, както и за най-бърза реакция при следене на основните моменти от изборния ден (от 34%). В студиата на bTV са гостували събеседниците с най-хубавите мнения и разбори в деня на вота, съгласно 34% от интервюираните в изследването.

Актуалните данни от „ Маркет линкс “ за следващ път удостоверяват водещата позиция на bTV измежду всички осведомителни източници в телевизионния ефир при следене на най-значимите политически събития в страната.

Емисиите на bTV Новините и предаванията „ Тази заран “, „ Лице в лице “, „ 120 минути “ и „ Тази събота и неделя “, където се дискутират настоящи политически тематики, всеки месец заемат водещи позиции в зрителската ранглиста Топ 50 на най-гледаните стратегии.
28.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР