БТА Всеки има правото на своята субективна гледна точка, аз се

...
БТА
Всеки има правото на своята субективна гледна точка, аз се
Коментари Харесай

Роден политически експерт заговори за война и разкри как Борисов може да спре протестите

 БТА Всеки има правото на своята субективна позиция, аз се пробвам да погледна над разнообразието на субективи. Виждам две неща, които характеризират целия митинг. Той е надълбоко разграничен по доста линии. Това съобщи политическия психолог проф. Антоанета Христова в телевизионно изявление.

По думите ѝ разделянето е между тези, които са на улицата и тези които стачкуват. Втората линия е сред самите водачи и самите уредници вътре в митинга. Те изповядват разнообразни персонални ползи. На трето място – голям спор сред външните фактори, които въздействат.

" Никога не би трябвало да забравяме, че има борба сред Европа, Съединени американски щати и Русия. А всичко, което се случва в последните 2 години е част от голяма хибридна война, която става на територията на Балканите ", уточни тя. Според нея правилното, което би трябвало да се случи, само че към момента няма индикации е да има постоянни избори, с цел да може всички играчи да излязат пред гласоподавателите, с цел да бъдат видени и оценени. По думите й би трябвало да не се даде шанс при служебно държавно управление да излязат на напред във времето играчите, които са повлияни от други фактори.

" Забележете тишината на всички други, които не са на улицата, на жителите, които осъзнават всички фактори и които осъзнават, че след тези претенции може да бъде по-лошо. Лидерите на митинга внушават на хората в улицата, че влизането в разговор е обществено недопустимо. Напротив ", разяснява проф. Христова, представена от Блиц.

Според нея половината от хората са подготвени на разговор, другите не са. " Кои са верните ходове на държавното управление - да имат силата и да са подготвени на разговор и да търсят онази група хора, които са подготвени на него. Кабинетът би трябвало да покаже, че има стратегическа визия за бъдещето на страната. Има и друго решение - откровено и ясно говорене за какво се е получил съответният проблем. Искреното говорене е говоренето на 2020 година ", приключи експертката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР