БСП за пореден път поиска намаляване на ДДС на 5%

...
БСП за пореден път поиска намаляване на ДДС на 5%
Коментари Харесай

БСП пак поиска 5% ДДС за мляко, месо и брашно

БСП за следващ път изиска понижаване на Данък добавена стойност на 5% на мляко, месо и брашно. И още данъчни облекчения за младите фамилии с деца и преизчисляване на всички пенсии.

Те ще покажат законодателните си оферти на всички сътрудници.
Пеевски за втори ден пристигна на работа в Народно събрание В Народното събрание се върна и групата на Българска социалистическа партия
Миналата седмица Делян Пеевски и сътрудниците му от Движение за права и свободи също споделиха, че желаят събаряне на Данък добавена стойност на хляба до 5%, както и облекчения за медикаментите и детските градини.

И Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не дефинират настояванията си като популистки.

„ Вчера чухме от някогашния член на Българска комунистическа партия Бойко Борисов, че социалистите доста обичат да харчат непознати пари, тези пари, които харчи през прозореца на джипа си отвън бюджета не са негови, те са на целия български народ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова.
Борисов: Коалиционен съвет може да има когато и да е Вчера Вътрешна македонска революционна организация разгласи, че ще изиска обзор на съглашението, по което работи ръководещата коалиция
Според депутатът Тома Биков от ГЕРБ, в това предложение няма никаква гаранция за рухване на цената на хляба.

„ Няма никакво значение кой е вносителя на това предложение, самият факт, е че ние го обявихме първи значи, че останалите, които желаят да внесат това предложение са инфектирани от нашия опит”, означи Хасан Адемов от Движение за права и свободи, ръководител на обществената комисия в Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР