БСП за България е единствената партия, която може да срази

...
БСП за България е единствената партия, която може да срази
Коментари Харесай

Велизар Енчев: БСП е единствената партия, която може да срази режима на Борисов

" Българска социалистическа партия за България " е единствената партия, която може да съкруши десетгодишния властнически режим на Борисов ". Това съобщи претендентът за евродепутат в листата на Българска социалистическа партия Велизар Енчев в утринния блок на БиТиВи. Според него тази борба ще докара до реституция на демокрацията в България, която през тези 10 години е била унищожена от проведената незаконна група ГЕРБ. Тази борба ще вкара нови обществени правила, които ще бъдат защитавани освен на българска територия, а в Европейски Съюз, сподели още той. Енчев напомни, че ГЕРБ ръководят към този момент 10 години и нито една партия не е нанесла толкоз провали във вътрешен и европейски проект, колкото те.
Първата ми работа, като член на Екологичен потенциал ще бъде да поддържа избора на Лаура Кьовеши за европейски основен прокурор. Само прокурор от този формат може да вкара в пандиза хора от проведената незаконна група ГЕРБ, сподели още Енчев. В рамките на разговора Европейски Съюз - Турция, претендентът за евродепутат съобщи, че ще се бори за специфична декларация, с която Европейски Съюз приканва Турция да извърши своите отговорности към тракийските бежанци.
На трето място е рухването на глобите против Русия. Ще упорствам и за основаване на фонд за демографски застрашените страни с избор на европейски комисар по демографията, като България да бъде най-големият адресат на дотация от този фонд, разяснява той.
Във " Визия за България " има една съществена точка, която би трябвало да се споделя от всички партии - за минимална работна заплата и минимална пенсия, само че не в безспорни стойности. Не би трябвало да има приходи в Европейски Съюз по-ниски от прага на беднотия в съответната страна, уточни той. Според него не е допустимо в България прагът на беднотия да е 360 лева, а да има заплати и пенсии под тази стойност.
Имаме най-корумпираното държавно управление в Европейски Съюз, счита още Велизар Енчев. Европейската счете палата прави инспекция на средствата, изразходвани за българските пътища, макар че ГЕРБ отхвърли настояването на Българска социалистическа партия за такава инспекция. Това е необикновен пестник за българската администрация и държавно управление, разяснява той. Енчев акцентира, че комисарят по правораздаването е декларирала, че мониторингът върху българската правосъдна система няма да падне, тъй като българската правосъдна система е напълно в ръцете на един човек, непосредствен до Движение за права и свободи, под контрола на Бойко Борисов. Той е на мнение, че няма да бъдем признати в Шенген, поради високата корупция по най-висите етажи на страната, в това число и в силовите институции, като " Гранична полиция ". Бежанци стигат гладко до Горна Оряховица. Откъде стигат - през Великата китайска стена на Валери Симеонов ли, попита риторично претендентът за евродепутат.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР