„БСП за България“ даде старт на предизборната си кампания в

...
„БСП за България“ даде старт на предизборната си кампания в
Коментари Харесай

Станислав Владимиров: Имам волята и енергията заедно да ускорим развитието на Перник

„ Българска социалистическа партия за България “ даде старт на предизборната си акция в Перник.

Кандидатът за кмет на общината Станислав Владимиров, претендентите за кметове на обитаеми места от общината и претендентите за общински съветници дадоха новаторско и друго начало на акцията си, с което обявиха своите планове за цялостна смяна. Непринудената конюнктура разреши всеки искащ перничанин да се срещне с Владимиров или някой от претендентите за кметове и общински съветници, с цел да показа своите визии за бъдещето на града и общината.

„ Имам волята и силата дружно да ускорим развиването на Перник, с цел да го създадем по-добро място за живот и работа “, съобщи Владимиров и добави, че това ще бъде мотото на цялата му акция. Той бе безапелационен, че хората желаят смяна и Перник да се развива по-бързо.

„ Градът ни има своя късмет за развиване, тъй като още от предишното този регион е потвърдил, че има капацитет. Без мощна стопанска система, с висока добавена стойност обаче няма по какъв начин да има средства, с цел да се трансформира Перник в един проспериращ, развъртян, зелен и добър град за живеене и работа. Благодарение на развиването на локалната стопанска система можем да решим доста проблеми на Перник – екология, инфраструктура, превоз, да развием младежките и културни действия и спорта “, съобщи претендентът за кмет Станислав Владимиров.

Той акцентира, че акцията, която ще води Българска социалистическа партия в общината ще бъде без компромати и непотребни отрицателни послания.

„ Перничани желаят да им се предложи път за развиването на града. Надявам се да привлека повече хора от Перник за моята идея, с цел да изградим един нов и съвременен град. Имам силата и волята, която възпламенява младежите и се надявам да съумея да пренеса тази мощ върху всички поданици от града, с цел да тръгнем дружно към ускорено развиване на Перник “, сподели още Владимиров.

Той разгласи, че ще работи за това Перник да бъде цифрова община, с цел да се понижи корупцията до най-малко и с цел да се увеличи публичността и откритостта при работата на администрацията. „ Ще разгадавам на хора с висок професионализъм и морал “, съобщи Станислав Владимиров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР