БСП внася своя законодателна програма в 49-ото НС заради пропуснати

...
БСП внася своя законодателна програма в 49-ото НС заради пропуснати
Коментари Харесай

БСП - контра: Корнелия си има собствена законодателна адженда

БСП внася своя законодателна стратегия в 49-ото Народно събрание поради пропуснати ежедневни тематики в програмата, препоръчана от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това съобщи водачът на социалистите Корнелия Нинова на брифинг в Народното събрание.

От Българска социалистическа партия ще предложат покачването на минималната заплата да влезе oт 1-ви юли. Ще внесат и промени в Наказателния кодекс, предвиждащи наказване за шофиране след приложимост на опиати от 15 години до пожизнен затвор, както и завишаването на наказванията за трафик на мигранти от 10 до 20 години затвор, както и конфискация на имущество, за което Lupa.bg първа през вчерашния ден ви осведоми. 

Социалистите приготвят и промени в Наказателния кодекс, свързани с домашното принуждение като се опълчват на избраните от тях като " джендър текстове " в тази сфера, както към този момент ви съобщихме. 

Следващата седмица ще внесат и пакет със обществени закони, свързани с безвъзмездни медикаменти, размерът на майчинските и други.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява, че в случай че ги поканят на диалози за сформиране на държавно управление в границите на първия или на втория мандат, незабавно ще стартират допитване до членове на Българска социалистическа партия за вероятно присъединяване в обединения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР