БСП винаги е гледала на националния интерес. Атаката срещу министъра

...
БСП винаги е гледала на националния интерес. Атаката срещу министъра
Коментари Харесай

Критиката срещу Стефан Янев е атака спрямо кабинета, убеден Румен Гечев

БСП постоянно е гледала на националния интерес. Атаката против министъра на защитата е офанзива против държавното управление. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев преди днешния пленум на Българска социалистическа партия във връзка желаната оставка на военния министър Стефан Янев поради отхвърли да назове протичащото се в Украйна " война ".

Българска социалистическа партия през днешния ден се събира с цел да разисква позицията си във връзка рецесията в Източна Европа.

Българска социалистическа партия са съдружен сътрудник и няма да си разрешат да нападат съдружното държавно управление, в случай че то пази ползите на България.

От събитията в Украйна би трябвало да съблюдаваме нашите правила не с двоен критерий, а да се видят какви са последствията за България. В исторически проект ние сякаш постоянно губим - загубихме стотици милиони в Либия, 2 200 000 млн. в Ирак, а един български политик обещавал, че щели да ни бъдат върнати парите. Сега 80 на 100 от горивото идва от Русия, а следва да преговаряме и да сключваме контракти вероятно с " Газпром ", уточни Гечев.

Той означи, че Франция това не я интересувало, тъй като внасяла газ от Норвегия и Холандия, а Испания прави това през Мароко, Алжир и Тунис. Италия внасяла непосредствено от Либия. А ние какво вършим, запита Гечев. Според него държавното управление на ГЕРБ саботирало втората връзка с Гърция. Ние сме наникъде сега, тъй че хубаво е да се държат речи, само че би трябвало да се мисли за хората, преди да се вземе решение, настоя Гечев.

Той акцентира, че Българска социалистическа партия са българска партия и тука няма други фили- с изключение на мисленето за това какво ще стане с българската стопанска система и българският народ след два месеца. Едно задълбочаване на противостоенето сред Европа и Русия, Украйна ще докара до стопански и други нещастия, още повече, че и двата народа са приятелски на България. Това, което става, е доста тъпо, само че тук отговорните са от доста страни, тъй че би трябвало да бъдем деликатни, разяснява още Гечев.

От своя страна Александър Симов добави, че Българска социалистическа партия няма позиция за желаната оставка на министъра на защитата Стефан Янев. Симов означи, че би трябвало да се ценят хората, които демонстрират здрав разсъдък в актуалната обстановка.

Той напомни, че в Българска социалистическа партия имат позиция за глобите по отношение на Русия от 2014 година и тя е поредна. Оттогава до момента във всеки парламент позицията на Българска социалистическа партия е една и съща и никой не може да упрекна социалистите, че не са поредни. Нашето схващане е, че глобите по отношение на Русия не са потребни. Ако Европа покаже взаимност - добре, само че до момента моделът със глобите постоянно се ползвал по този начин, че огромните стопански системи намирали метод да се оправят, а стопански системи като българската заплащат цената, разяснява Симов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР