БСП, Възраждане и ПП-ДБ поискаха в пленарна зала да се

...
БСП, Възраждане и ПП-ДБ поискаха в пленарна зала да се
Коментари Харесай

Нова секретна информация бави пътя на договора с Боташ към ДАНС

БСП, " Възраждане " и ПП-ДБ желаеха в пленарна зала да се гледа отчета на краткотрайната комисия за. Председателят на Народно събрание Росен Желязков сподели, че отчетът на комисията не бил подготвен и по тази причина нямало по какъв начин да го пусне в дневния ред на законодателния орган. Борислав Гуцанов уточни, че още предходната седмица ръководителят на комисията Жечо Станков е минал през всички членове за автограф на отчета. Констатациите в отчета са, по думите на социалиста, е че договорът с " Боташ " би трябвало бъде даден на ДАНС и Прокуратурата.

Радослав Рибарски също настоя отчетът да се гледа и заподозря прикриване на констатациите. " Възраждане " също желаеха разглеждане на отчета.

Какво вършиме с отчета, попита и Мартин Димитров Жечо Станков: Четете го или го гледате. Цялата виновност за това закъснение е ваша, обърна се той към сътрудника си от ГЕРБ. Жечо Станков излезе и изясни, че персонално е срещнал всички членове на комисията с констатациите в отчета. Има обаче новопостъпила информация, съобщи депутатът . Именно с тази информация депутатите трябвало да се срещнат преди разглеждане на отчета. Информацията е с гриф за секретност.

Лично вашата ПГ е траяла да заплаща на режима на Путин за потенциал, откакто са спрели доставките на газ, отговори Станков на Мартин Димитров. Всичко ще бъде извадено на показ , даде обещание депутатът от ГЕРБ. Радослав Рибарски обаче настоя въпреки всичко отчетът да се гледа, а с новата информация членовете на комисията да се срещнат настрана.

Борислав Гуцанов се закани Българска социалистическа партия да оповести целия отчет и да го даде на прокуратурата.
 ПП-ДБ дават контракта с
ПП-ДБ дават контракта с " Боташ " на прокуратурата

Партията упорства за предоговаряне на договора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР