БСП трябва да знаят, че никога няма да дойдат на

...
БСП трябва да знаят, че никога няма да дойдат на
Коментари Харесай

Цветанов: БСП трябва да знаят, че никога няма да дойдат на власт

" Българска социалистическа партия би трябвало да знаят, че в никакъв случай няма да дойдат на власт! Корнелия Нинова се възприемаше като министър-председател. Не могат да преодолеят това! " Така зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов изясни хъса на алените против ГЕРБ. Никога няма да управляваме с Българска социалистическа партия, бе безапелационен той, представен от " Епицентър.бг ".

Цветанов бе посетител на предаването " Тази събота и неделя " по БТВ. Основна тематика на диалога с него бе оставката на Димитър Главчев от председателския пост в Народното събрание.

Разговорът в студиото на БТВ подвигна градус, откакто водещата Жени Марчева напомни на Цветанов уроците на историята - отстраняването от председателския пост в Народното събрание на Стефан Савов и проф. Огнян Герджиков, които отбелязали края на ръководството на Филип Димитров и на Симеон Сакскобургготски. Запитан идва ли краят на ГЕРБ, Цветанов сподели: " Това съм го слушал още когато влязохме за първи път в Народното събрание. През 2013 година пък бе основана изглючително неприятна атмосфера. Обществото обаче има вяра на ГЕРБ, тъй като вършим политики с забележими резултати! "

И продължи във връзка с Българска социалистическа партия: „ Те би трябвало да знаят, че Българска социалистическа партия в никакъв случай няма да ръководи, тъй като това не е партията, която е съдействала за развиването на страната! "

" Това е партията, която е взела участие в разграбването на страната. В целия този преход от 28 години кажете ми, какво се е случило положително в ръководство на Българска социалистическа партия? Това че банковата система банкрутира, банкрутираха КТБ в тяхното ръководство. Ние ще имаме специфична декларация на конгреса си след няколко седмици, тъй като би трябвало да спрем с тези спекулации – че в миналото можем да управляваме с Българска социалистическа партия! Защото те не признават историята по метод, по който тя е била. Ние знаем, че те нямат безусловно никаква позиция за предишното и зверствата, които е правил комунистическия режим. Всичките им конгреси са с исторически обстоятелства ", бе безапелационен Цветан Цветанов.

Цветанов разяснява и предлагането на ГЕРБ за промени в конституцията, с които да отпадне отминалостта за приватизационните покупко-продажби.

Заради Корнелия Нинова ли го вършиме, непосредствено попита водещата, а Цветанов отговори незабавно: „ Не! Не! Заради истината и поради справедливостта! "

И напомни, че след измененията всички са очаквали да бъдат разкрити досиетата на някогашната Държавна сигурност, само че информацията била предадена в комисията по досиетата едвам през 2010 година

„ В приватизацията участваха всички тези, за които не се даде опция да бъдат разкрити техните досиета. И тези, които организираха целия този приватизационен развой са тези, които сега се показват най-яростно, че това не би трябвало да се позволява и това би трябвало да бъде забравена страница. Знаете какъв брой доста закононарушения са осъществени. Знаете какъв брой доста следствия са завършили поради това, че е изтекла отминалостта! ", посочи Цветан Цветанов.

Цветанов разяснява и мнението на Реформаторския блок, съгласно което ГЕРБ връща комунизма.

На 26 март българските гласоподаватели се произнесоха коя е дясната партия в България, това е ГЕРБ, която е член на ЕНП, която получи поддръжка на над 1 милион български жители, отсече Цветанов.

Старата десница не е изпълнила уговорките си към обществото, не е разкрила някогашните сътрудници на Държавна сигурност, съобщи той.

Не е имало покупко-продажби с Българска социалистическа партия за оставката на Главчев, това е напълно персонален акт, бе обяснението на обстановката на Цветанов. Той нямаше никаква виновност, с цел да му се желае оставката с този звук, който подвигна опозицията, уверен е зам.-шефът на ГЕРБ.

" Корнелия Нинова не изиска нищо. Тя сподели, че ще отстоява позициите си като съпротива ", разкри Цветанов във връзка вчерашния председателски съвет.

Не е елементарно да председателстваш българския парламент, когато някой непрекъснато основава дрязги и борба, сподели при започване на диалога Цветан Цветанов.

Цветанов не скри, че доста от структурите на ГЕРБ не утвърждават отдръпването на Главчев. Той обаче ще остане в Народното събрание.

Партията стои зад него, бе безапелационен Цветанов. Той нямаше безусловно никаква виновност, с цел да му се желае оставката с този звук, който подвигна опозицията, продължи Цветанов.

Цвета Караянчева натрупа много опит, ще се оправи, уверен е водачът на парламентарната група на ГЕРБ. Караянчева бе определена за началник на Народното събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР