БСП слага край на агресивния тон и препирните с ГЕРБ

...
БСП слага край на агресивния тон и препирните с ГЕРБ
Коментари Харесай

След заседание на БСП: Нинова успокоява тона в парламента

БСП поставя завършек на нападателния звук и препирните с ГЕРБ в пленарната зала още от на следващия ден. За това е настояла соцлидерката Корнелия Нинова на тазвечершното съвещание на парламентарната група, което се състоя в Народно събрание незабавно след изпращането на Антонио Таяни. Понеже през последните дни се появяват внушения за договорка с ГЕРБ за свалянето на Димитър Главчев, да не си помислите, сътрудници, че има сделка, няма такава, уверила Нинова своите депутати, оповестява Канал 3. От на следващия ден социалистите не би трябвало да дават отговор на провокативни изявления от ръководещите, като да вземем за пример, Спас Гърневски, който всекидневно не ги оставя пасивни. От на следващия ден би трябвало да станем по-сериозна, солидна съпротива, поискала Нинова.

И се аргументирала, че в очите на хората с разправиите си ръководещи и съпротива наподобяват като деца от детската градина.
И без това гласоподавателите виждали във всички политически сили в Народно събрание маскари, установила тя. Ще дойдат други и ще ни изметат, предизвестила соцлидерката.

Лидерката на Българска социалистическа партия още предходната седмица разгласи от трибуната след оставката на Главчев, че това е опция за ново начало в държанието на опозицията и ръководещите в светлината на председателството.

Нинова оповестила новия курс незабавно след срещата на председателския съвет в Народното събрание и водачите на партии с председателския съвет на европарламента, отпред с Таяни.

Социалисти подозират, че точно той е изискал новия звук сред партиите в Народно събрание поради европредседателството. Червената група обаче не била осведомена от Нинова за това, което са си споделили уединено водачите на парламентарните групи и управление на Народното събрание с Антонио Таяни.

Въпреки това, соцдепутатите останали смаяни и се чудели дали лидерката им първа с персонален образец ще обърне посоката и ще загърби нормалния си жанр, в който громи ГЕРБ от трибуната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР