БСП ще продължи да отстоява последователно своята политическа доктрина –

...
БСП ще продължи да отстоява последователно своята политическа доктрина –
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП сме категорични - повече работа за хората, вместо оръжия и български национален интерес, вместо сляп евроатлантизъм

„ Българска социалистическа партия ще продължи да отстоява поредно своята политическа теория – работа за хората. Реални ограничения за обществена поддръжка и повишение на приходите са нужни през днешния ден, не решения, с които от ден на ден дрънкат оръжия. Законодателни и държавнически решения, които да отстояват българския народен интерес, вместо сляпо да се следва евроатлантизма ”. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Иван Ченчев  пред Евронюз през днешния ден в първия ден на есенната парламентарна сесия. 
„ Управляващите няма по какъв начин да избягат от това, което вършат, както и да се назовават – сглобка или некоалиция ”, акцентира социалистът и изрази вяра за повече разсъдък в идната работа на Народното събрание. 
„ Нашите цели, както и до момента, са свързани с хората, с политиката за повишение на техните приходи, с ограниченията за ограничение на инфлацията и растящите цени на стоките ”, заяви по Nova news и националният представител от БСП Мая Димитрова . По думите й най-важната задача в този момент е подготовката за бюджета за 2024 година
„ Не считаме, че следва да се трансформира главният закон, единствено тъй като един президент, без значение кой е той, е сменил доста хора по време на служебното държавно управление. Конституцията не може да бъде за избран човек - тя е за всички българи ”, безапелационна беше Мая Димитрова в отговора си за предлаганите промени за ограничение пълномощията на президента. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР