БСП ще поискат оставката на областния управител на София-град Вяра

...
БСП ще поискат оставката на областния управител на София-град Вяра
Коментари Харесай

БСП иска оставката на Трайчо Трайков

БСП ще изискат оставката на регионалния шеф на София-град Вяра Тодева, на зам-областния шеф и на районния кмет на “ Средец ” Трайчо Трайков.

Това разгласи водачът на БСП-София Иван Таков по време на днешното съвещание на Столичния общински съвет.

Междувременно Българска социалистическа партия и “Възраждане ”  напуснаха залата на СОС и оповестиха, че няма да издигат претендент. 

" Напуснахме съвещанието, защото ясно споделих в залата на Столичния общински съвет - не можеш да призоваваш за разсъдък, откакто под прозорците, на по-малко от 500 метра отсам, се прави ужасно безвластие, и то се прави от страната, в лицето на регионалния шеф, на заместител регионалния шеф и в това число на районния кмет Трайков. Това безсрамие би трябвало да бъде спряно (причината за напускането на залата е демонтажа на Паметника на Съветската армия), кметът можеше да го спре ", аргументира се Таков. 

" Той е не просто глух очевидец на тези събития. Той има право това, което се прави беззаконно на територията на Столична община - като кмет трябваше да си влезе във функционалностите и това нещо да бъде прекъснато. И това към този момент не са единствено спекулации, защото към този момент знаете, че от Министерството на културата още преди три дни има публично писмо, има формален акт за прекратяването на всевъзможни действия по Паметника на Съветската войска, които не престават ", добави Таков.

Лидерът на БСП-София сподели също по този начин, че ще той и сътрудниците му ще изискат оставката на регионалния шеф на София-град, на заместител регионалния шеф на столицата, както и на районния кмет Трайчо Трайков. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР